Kaartjes paleis Noordeinde uitverkocht

Vorsten

2016-06-30 14:30:00

De toegangsbewijzen voor een bezoek deze zomer aan Paleis Noordeinde in Den Haag zijn uitverkocht. Alleen voor de Koninklijke Stallen zijn nog kaartjes verkrijgbaar. Dat meldt de website waar de tickets te koop waren.

Het was donderdag sowieso lastig om kaartjes online te bemachtigen. Bezoekers kregen de hele dag de melding te zien: ‘wegens drukte is het bestellen van tickets tijdelijk niet mogelijk’. Volgens de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) was het door een grote piek van aanvragen technisch niet mogelijk een bestelling te plaatsen. Bezoekers moesten wachten tot er plaats was op de site .

Op social media klaagden mensen over ‘vastlopers’ en ‘foutmeldingen’. Anderen melden dat de aankoop wel gelukt is. Ze kunnen dan echter de kaarten niet downloaden. Volgens de RVD krijgen ze de kaarten binnen twee dagen gemaild.

Het paleis is vanaf 23 juli op vier achtereenvolgende zaterdagen open. Het Koninklijk Staldepartement opent de poorten doordeweeks; vier weken lang van dinsdag tot en met vrijdag vanaf 26 juli. Kaartjes kosten 6 euro. Er waren 20.000 kaarten beschikbaar.


Meer Nederland

– Máxima’s liefde voor muziek
– Beatrix mag weer aan het werk
– Koning Filips artistieke talent
– Catherine leent juwelen van The Queen
– Kan Diana’s erfenis William en Harry verzoenen?