Koning en koningin leven mee met Libanese volk

Vorsten

05-08-2020 10:12:27

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben laten weten mee te leven met het Libanese volk, na de verwoestende explosies van dinsdag in de haven van Beiroet.

“Beiroet is in shock na een ongekende ramp. Nu het Libanese volk zo zwaar is getroffen, denken wij aan allen die rouwen en in angst zitten”, laten de vorst en vorstin weten via de website van het koningshuis. “Wij leven intens mee met de nabestaanden van de slachtoffers. De vele gewonden wensen wij kracht toe en een zo spoedig mogelijk herstel. De internationale gemeenschap staat om u heen.”

De Jordaanse koning Abdullah liet eerder ook al weten mee te leven met de slachtoffers en heeft beloofd hulp te bieden aan Libanon.

View this post on Instagram

⁣Reactie van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima op de ramp in Beirut, Libanon:⠀ “Beirut is in shock na een ongekende ramp. Nu het Libanese volk zo zwaar is getroffen, denken wij aan allen die rouwen en in angst zitten. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de slachtoffers. De vele gewonden wensen wij kracht toe en een zo spoedig mogelijk herstel. De internationale gemeenschap staat om u heen.”⠀ ⠀ Message from King Willem-Alexander and Queen Máxima following the disaster in Beirut, Lebanon: "Beirut is in shock following a disaster of unprecedented proportions. With the Lebanese people so severely affected, our thoughts are with everyone who is grieving and afraid. We would like to convey our heartfelt sympathy to those who have lost loved ones, and we wish the many injured strength and as rapid a recovery as possible. The international community stands with you." #Beirut #Lebanon #quote #king #queen #koningwillemalexander #koninginmaxima

A post shared by Koninklijk Huis (@koninklijkhuis) on


Meer Nederland

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.