Koningspaar naar Koningsdagconcert

Vorsten

2015-04-12 08:00:00

DEN HAAG – Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en prinses Beatrix wonen dinsdag het Koningsdagconcert bij in het Energiehuis in Dordrecht. De NTR registreert het concert voor televisie en zendt het op 27 april uit. Het concert zelf is alleen toegankelijk voor genodigden, meldt de Rijksvoorlichtingsdienst

Eerder op de dag ontvangt de koning samen met premier Rutte Volkert Bouffier, voorzitter van de Bondsraad van de Bondsrepubliek Duitsland. Máxima bezoekt in de middag in Utrecht de netwerkbijeenkomst Guts & Glory. De koningin spreekt na afloop van de bijeenkomst op het netwerkplein van MKB-Nederland met enkele vrouwelijke ondernemers over hun ervaringen.

Ook prinses Margriet en prof.mr. Pieter van Vollenhoven hebben komende week een activiteit. Ze zijn maandag aanwezig bij het traditionele galadiner Night of the Stars in het Grand Hotel Amrâth Kurhaus in Scheveningen. De benefietavond wordt georganiseerd door de Holland America Friendship Foundation met Nederlandse en Amerikaanse gasten.


Meer Nederland

tijdelijk Gratis verzending

Je bestelt onze nummers online en met kortingscode GRATIS betaal je géén verzendkosten!