Koning poseert met Bernhard voor kwalificatie op Zandvoort

Vorsten

04-09-2021 16:51:47

Koning Willem-Alexander is zaterdag al aanwezig op het circuit in Zandvoort om te kijken naar de kwalificatie van de Formule 1 Grand Prix van Nederland. Zijn neefje Bernhard deelde een foto op zijn Instagram Stories.

Te zien is hoe de royals naast elkaar poseren boven de pitstraat op het rechte stuk van het circuit. Aan weerszijden staan de Italiaan Stefano Domenicali, directeur van de Formule 1, en de Fransman Jean Todt, president van de mondiale autosportfederatie FIA. Achter de heren wordt een strakblauwe lucht gecombineerd met een oranje zee van fans op de tribune.

Naar schatting zijn er dagelijks 70.000 mensen op het circuit in de duinen aanwezig. Eerder was al aangekondigd dat de koning en koningin voorafgaand aan de race op zondag een ontmoeting zouden hebben met Max Verstappen, de Nederlandse coureur in dienst van Red Bull Racing, die op poleposition begint.


Meer Nederland

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.