Koningin Máxima en SER in gesprek over ondernemerschap

Vorsten

10-09-2020 18:44:44

Koningin Máxima, lid van het Nederlands Comité voor ondernemerschap, heeft donderdagmiddag samen met SER-voorzitter Mariëtte Hamer een bezoek gebracht aan Doornbos Equipment in Rotterdam. Dat bedrijf richt zich op de verhuur en verkoop van onder andere hoogwerkers en heftrucks voor de opbouw van evenementenpodia en onderhoud aan schepen en gebouwen.

Tijdens het bezoek werd aandacht besteed aan het belang van opleiding en ontwikkeling van medewerkers. Ook werd gesproken over de impact van de coronacrisis op het mkb en de rol die opleidings- en ontwikkelingsfondsen spelen in de ontwikkeling van medewerkers.

De koningin en Hamer spraken met vertegenwoordigers van onder meer de O&O fondsen grafische sector en de reisbranche, het platform Talent voor Technologie en de directeur van Doornbos over het functioneren van de fondsen en de bijdrage die zij leveren aan de scholing van werknemers. Het doel van die scholing is om het niveau van werknemers op peil te houden.

De SER is de belangrijkste adviesraad voor regering en parlement over sociaal economische vraagstukken. In de SER werken ondernemers, werknemers en onafhankelijke kroonleden samen.


Meer Nederland

In deze editie van Vorsten:


– Oranjes met levenservaring, nog volop actief
– Zo gewoon zijn Filip en Mathilde
– Royal ladies in Valentino’s mode
– 20 jaar geleden: Máxima’s jawoord