Koningin Máxima maakt winnaars Koning Willem I Prijs bekend

Vorsten

25-11-2020 21:38:27

Gulpener Bierbrouwerij, Van Galen Logistiek BV en CSU Groep waren woensdagavond de grote winnaars van de Koning Willem I Prijs. In de Beurs van Berlage in Amsterdam, waar vertegenwoordigers van alle genomineerde bedrijven aanwezig waren, maakte de koningin de winnaars bekend.

Gulpener Bierbrouwerij won in de categorie Duurzaamheid. In de categorie Middel en klein bedrijf mocht Van Galen Logistiek BV de prijs mee naar huis nemen. Daarbij prees de koningin vooral de innovatie die het bedrijf in tijden van corona blijft doormaken.

Schoonmaakbedrijf CSU Groep mocht in de categorie Groot bedrijf de prijs in ontvangst nemen. Koning Máxima benadrukte daarbij de “wendbaarheid” die het bedrijf heeft laten zien.

De Koning Willem I Prijs wordt tweejaarlijks toegekend in de categorieën grootbedrijf en midden-en kleinbedrijf. De Plaquette voor duurzaam ondernemerschap beloont daarnaast duurzame innovaties van kleine of grote organisaties. Koningin Máxima is erevoorzitter van de stichting.


Meer Nederland

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.