Margriet en Pieter oefenen alvast danspasjes voor volgend jaar

Vorsten

21-11-2020 23:55:03

Prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven zouden normaal gesproken het jaarlijkse Peter Stuyvesant Ball in New York openen met een eerste dans. Dit jaar vond het bal vrijdagavond digitaal plaats. Voor de gelegenheid sprak het echtpaar een videoboodschap in voor de Netherland-America Foundation die het bal organiseert.

Het koppel laat weten dat ze de festiviteiten zullen missen, maar kijken ook naar de toekomst. “We zullen onze danspasjes blijven oefenen zodat we klaar zijn voor volgend jaar”, aldus van Vollenhoven. Margriet voegt daaraan toe te hopen dat de volgende editie van het bal “alle verwachtingen zal overtreffen”.

Het Peter Stuyvesant Ball is een jaarlijks evenement van de Netherland-America Foundation, waarvan de prinses en haar man beschermvrouwe en beschermheer zijn. De NAF staat aan de basis van veel activiteiten op cultuur, wetenschappelijk en educatief gebied.


Meer Nederland

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.