Max Verstappen bedankt koninklijk gezin voor bezoek

Vorsten

05-09-2021 14:48:21

Max Verstappen heeft zijn dank voor het koninklijke bezoek geuit via Twitter. De coureur bedankt het koninklijk gezin voor hun support tijdens de Dutch GP. Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en twee van hun dochters brachten Verstappen een bezoek zo’n twee uur voor de start van de wedstrijd op het circuit van Zandvoort.

“Het was heel erg leuk jullie te ontmoeten”, aldus Verstappen, die om 15.00 uur vanaf de poleposition start. De Nederlandse coureur gaf het gezin een kijkje in zijn pitbox en de cockpit van zijn Red Bull-bolide. Ook zijn vader Jos en teambaas Christian Horner van Red Bull maakten kennis met Willem-Alexander, Máxima en prinsessen Amalia en Ariane.

Verstappen geniet met volle teugen van het raceweekeinde in Zandvoort, maar de Nederlandse Formule 1-coureur weet dat het uiteindelijk maar om één ding draait. “Ik kijk er enorm naar uit. De support die ik het hele weekeinde hier heb, is ongekend. Hopelijk kunnen we het mooi afsluiten en dat betekent natuurlijk een overwinning”, zei de 23-jarige Verstappen tijdens de zogeheten ‘drivers parade’.

Meer Nederland