Máxima siert met gezin cover Hola

Vorsten

27-12-2014 11:49:00

BUENOS AIRES – Koningin Máxima siert met haar gezin de voorpagina van de Argentijnse editie van het blad Hola. Ook bij de kiosk om de hoek van haar ouderlijk huis in de Calle Uriburi in de hoofdstad Buenos Aires ligt de nieuwste uitgave uitgestald. ‘Het herstel van mijn papa is ons grootste kerstcadeau’ aldus ‘reina Máxima’ op de cover van Hola Argentina.

Binnenin is veel aandacht voor de fotosessie die eerder deze week werd gehouden in het nationaal park Arrayanes even buiten Villa La Angostura, waar het koninklijk gezin de kerstvakantie doorbrengt. De kleurrijke zomerse kleding van de prinsesjes krijgt lof en Máxima wordt uitgebreid aan het woord gelaten over de mooie omgeving van Angostura, waar ze al sinds haar jeugd op vakantie komt.

Hola besteedt apart aandacht aan het verblijf van Máxima in Buenos Aires, voorafgaand aan de vakantie in Patagonië. Zo is haar moeder Maria del Carmen gefotografeerd bij het inkopen doen voor de kerstcadeau’s en wordt verteld hoe de koningin koffie ging drinken met haar vader. Het blad Gente verhaalt eveneens over Máxima’s bezoek aan het ouderlijk huis en plaatste ook foto’s daarvan.

Meer Nederland