Máxima onthult de winnaars van Koning Willem I Prijs

Vorsten

18-11-2020 12:40:57

Koningin Máxima zal de winnaars van de Koning Willem I Prijs onthullen. Volgende week woensdag maakt de vorstin in de Beurs van Berlage in Amsterdam de namen van de prijswinnaars bekend in aanwezigheid van alle genomineerde bedrijven.

De prijzen zelf worden uitgereikt door Klaas Knot, de president van de De Nederlandse Bank en voorzitter van de Koning Willem I Stichting. De Koning Willem I Prijs is een initiatief van de gelijknamige stichting, die zich inzet de nationale economie nieuwe impulsen te geven en daarmee het aanzien van het Nederlandse bedrijfsleven te vergroten. Máxima is erevoorzitter van de stichting, die gesteund wordt door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

De uitreiking, die vanwege de coronamaatregelen via een livestream te volgen zal zijn, vindt twee keer per jaar plaats. De prijs wordt toegekend in de categorieën grootbedrijf, midden- en kleinbedrijf. Er is ook een Plaquette voor duurzaam ondernemerschap.


Meer Nederland

In deze editie van Vorsten:


– Oranjes met levenservaring, nog volop actief
– Zo gewoon zijn Filip en Mathilde
– Royal ladies in Valentino’s mode
– 20 jaar geleden: Máxima’s jawoord