Video: Máxima verrast Jeroen van der Boom tijdens videosessie

Vorsten

27-04-2020 14:05:12

Jeroen van der Boom heeft maandag koninklijk ‘bezoek’ gehad terwijl hij bezig was met een onlineworkshop pianoles. Niemand minder dan koningin Máxima, erevoorzitter van het platform Meer Muziek in de Klas, brak tijdens de sessie in. Ze wilde zo haar betrokkenheid tonen.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

“Ik wist niet wat ik meemaakte”, laat Jeroen weten. “Ik vroeg zelfs nog of dit live was, want het kon natuurlijk ook opgenomen zijn. Maar op deze toch ongewone Koningsdag, waar iedereen thuis moet blijven, sprak ik ineens met koningin Máxima. Onze koningin zet zich enorm in voor meer muziek in de klas en ik heb me direct aangeboden om onlinemuzieklessen voor de basisscholen te gaan geven.”

Voor Jeroen ziet Koningsdag er dit jaar heel anders uit. Hij presenteert maandag enkele uren op 100% NL en gaat ’s avonds live op het platform koningsdagthuis.nl. Kijkers kunnen verzoeknummers aanvragen.


Meer Nederland

In deze editie van Vorsten:


– Oranjes met levenservaring, nog volop actief
– Zo gewoon zijn Filip en Mathilde
– Royal ladies in Valentino’s mode
– 20 jaar geleden: Máxima’s jawoord