Máxima woont bijeenkomst voor vrouwelijke ondernemers bij

Vorsten

08-12-2020 15:41:51

Koningin Máxima is donderdag aanwezig bij de slotbijeenkomst voor vrouwelijke ondernemers. Het evenement, Take aways and learnings van het F€mpower Your Growth Program 2020, richt zich op vrouwelijk ondernemerschap en financiering voor vrouwelijke ondernemers.

Het project is een samenwerking van ABN AMRO, ING, Rabobank, FMO, Better Future en The Next Women om zo de financiële sector beter toegankelijk te maken voor vrouwelijke ondernemers. Vanwege de coronacrisis is het programma, waarbij vrouwelijke ondernemers en bankiers masterclasses volgen, volledig digitaal. Via de masterclasses moeten de partijen elkaar beter leren begrijpen. Ze gaan onder andere over onderhandelen, vooroordelen en personal branding.

Koningin Máxima, lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en speciale pleitbezorger van de VN secretaris-generaal voor inclusieve financiering voor ontwikkeling, was in september 2019 ook al bij een workshop.


Meer Nederland

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.