NatuurCollege viert verjaardag Irene in Carré

Vorsten

2019-07-05 08:53:00

Ter gelegenheid van de 80e verjaardag van prinses Irene vindt op 16 september een ode aan de natuur plaats in Koninklijk Theater Carré. Met het avondvullende programma, waaraan verschillende bekende Nederlanders meewerken, staat het NatuurCollege stil bij de mijlpaal van haar voorzitter.

Naast prinses Irene zijn onder anderen Claudia de Breij, Herman van Veen en harpiste Lavinia Meijer op 16 september bij het verjaardagsfeest, maakte Carré vrijdag bekend. Ook Het Nationale Ballet, dichter des vaderlands Tsead Bruinja en zangeres Nora Fischer werken mee aan de avond. Kaarten voor de ode aan de natuur zijn sinds vrijdagochtend te koop.

“Het NatuurCollege staat voor de verbinding van al het leven. Wij zijn natuur. De toekomst van het leven op aarde in al haar diversiteit, bepalen we samen”, aldus prinses Irene, die op 5 augustus 80 jaar wordt. “Wij willen dit graag op een originele manier naar voren brengen, vieren en delen. De verschillende artiesten zullen ieder op hun eigen wijze daar invulling aan geven en vormen als het ware een uniek poëtisch boeket.”


Meer Nederland

In deze editie van Vorsten:

 

– Alexia’s nieuwe avontuur in Wales
– Mode uit Afrika: traditie en kleur
– Krijgt Japan een vrouw op de troon?
– Diana’s huwelijksjuwelen
– Haakon en Mette-Marit 20 jaar gelukkig