Pieter van Vollenhoven geniet van quiz met kleindochter

Vorsten

18-05-2020 19:41:36

Prins Bernhard heeft maandagmiddag de quizvraag die zijn vader Pieter van Vollenhoven eerder op de dag op sociale media stelde opgelost. Het antwoord was verbluffend simpel en vereiste wel enige kennis van de Apeldoornse tak van de koninklijke familie.

Een duidelijk trotse ‘opa’ Pieter van Vollenhoven plaatste op Twitter een foto van hemzelf met zijn kleindochter Isabella, de oudste dochter van prins Bernhard en prinses Annette. “1881 .. zoek de verschillen! Heel goed… vrouw en man!!”, luidde de ietwat mysterieuze begeleidende tekst.

De volgers van de professor moesten maar gissen wat hij nu precies bedoelde. Prins Bernhard maakte dat enkele uren later duidelijk op Instagram, door dezelfde foto te plaatsen, maar met de genoemde cijfers nu boven de hoofden van zijn dochter Isabella (net 18 geworden) en zijn vader Pieter (net 81 geworden). De leeftijden zijn elkaar spiegelbeeld: 18-81.

Niet iedereen had overigens op deze ‘onthulling’ moeten wachten. Onder de volgers van Pieter waren voldoende mensen die het 18-81 grapje door hadden, of die nog andere grappige tegenstellingen vonden zoals ‘klein dochter & groot vader’ en ‘jong & oud’.


Meer Nederland

In deze editie van Vorsten:


– Oranjes met levenservaring, nog volop actief
– Zo gewoon zijn Filip en Mathilde
– Royal ladies in Valentino’s mode
– 20 jaar geleden: Máxima’s jawoord