Prins Bernhard feliciteert jarige dochter Isabella

Vorsten

2020-05-14 11:35:29

Prins Bernhard heeft donderdag zijn oudste dochter Isabella ook op sociale media gefeliciteerd met haar achttiende verjaardag. Op Instagram ging de Engelstalige gelukwens vergezeld van twee foto’s van een stralende vader en dochter in een rijkelijk versierde woonkamer in Amsterdam. Isabella plaatste op haar eigen Instagram-account ook een verjaardagsfoto en kreeg tientallen felicitaties.

De op 14 mei 2002 geboren Isabella Lily Juliana van Vollenhoven is de oudste dochter van prins Bernhard en echtgenote prinses Annette en het tweede kleinkind van prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven. Haar ouders vieren deze zomer hun porseleinen huwelijk. Op 6 juli 2000 huwden ze in Utrecht voor de wet en op 8 juli voor de kerk.

Isabella heeft zoals alle kleinkinderen van prinses Margriet geen titel en neemt niet deel aan koninklijke evenementen, met uitzondering van feesten of activiteiten in de eigen familiekring. Zo ondersteunde ze haar vader trouw bij het jaarlijkse sport- en inzamelingsevenement De Hollandse 100, waar geld werd opgehaald voor onderzoek naar lymfklierkanker.


Meer Nederland

– Koningspaar weer even op pad
– Het Duitse leven van de Thaise koning
– Elisabeths militaire training
– Wie zijn de Casiraghi’s?
– Vooruitblik: wanneer Charles koning wordt