Prins Constantijn doorkruist het hele land

Vorsten

25-05-2016 18:54:00

Prins Constantijn doorkruist deze week het hele land. Als voorzitter van het Startup Fest Europe laat hij in alle deelnemende steden zijn gezicht zien. Na de opening dinsdag in Amsterdam was de prins woensdag achtereenvolgens in Leeuwarden, Enschede, Eindhoven en Delft. Tijd om de vijftigste verjaardag te vieren van echtgenote Laurentien was er niet.

In Friesland opende Constantijn het ‘Water Tech Fest’, in Enschede sprak hij over ‘The Future of High Tech’, in het PSV-stadion in Eindhoven rondde hij het evenement ‘High Tech Capital’ af en in Delft tenslotte was hij bij Techilicious, waar investeerders en startups elkaar aan tafel ontmoetten.

De toernee van de prins, die Neelie Kroes gaat opvolgen als aanjager en pleitbezorger van een goed klimaat in Nederland voor startups, is daarmee nog niet ten einde. Donderdag heeft Constantijn achtereenvolgens afspraken in Amsterdam, Den Haag, Wageningen en andermaal in Amsterdam. Vrijdag wordt hij verwacht in Utrecht en zaterdag voor het slotfeest van Startup Fest Europe in Disco3000 in Rotterdam.

“We willen met Startup Fest laten zien dat Nederland voor start-ups en scale-ups de beste plek is om te beginnen en door te groeien. Dit door ze een platform te bieden waar ze in contact komen met investeerder, maar ook met de talenten en de kennis die ze nodig hebben om de volgende stap te zetten”, aldus Constantijn over het evenement.

Meer Nederland