Video: Prinses Alexia: mijn ouders doen het heel goed

Vorsten

27-04-2020 14:05:13

Prinses Alexia is heel erg te spreken over hoe haar ouders het doen. De middelste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima vindt ze “echt heel goede ouders”, zo zei ze in een online-vraag- en antwoordsessie van YouTuber Enzo Knol, waaraan Alexia en Máxima meededen.

Enzo vroeg Máxima hoe het er achter de schermen aan toe ging in het paleis. De koningin vond toen dat Alexia die vraag beter kon beantwoorden. “Ik vind, gezien het werk wat mijn moeder altijd doet, dat ze het heel goed doet”, begon de 14-jarige prinses.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

“Ze moet heel veel tijd besteden aan haar baan natuurlijk maar ze is er altijd en zo niet dan zijn er altijd weer dingen die we samen kunnen doen. Ik breng nog steeds heel veel tijd met haar door en wij allemaal. Ik vind mijn ouders echt heel goede ouders”, zo zei Alexia spontaan. Máxima reageerde daar enthousiast op: “Dit was niet scripted.”

Beetje stress

“Soms is er natuurlijk wel een beetje stress”, vervolgde Alexia. “Maar ik denk dat bij alle ouders dat ze soms betere dagen hebben en soms slechtere dagen maar over het algemeen is het heel gezellig hier.” Dat kon Máxima beamen: “We kunnen heel erg met elkaar lachen.”


Meer Nederland

In deze editie van Vorsten:


– Oranjes met levenservaring, nog volop actief
– Zo gewoon zijn Filip en Mathilde
– Royal ladies in Valentino’s mode
– 20 jaar geleden: Máxima’s jawoord