Prinses Beatrix bezoekt Concertgebouw

Vorsten

2013-11-20 05:30:00

DEN HAAG – Prinses Beatrix is woensdag in het Concertgebouw in Amsterdam. Zij woont daar de viering van het 125-jarig bestaan van Arcadis en Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij bij. De prinses is beschermvrouwe van de Vereniging Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij.

Ondertussen loopt het kennismakingsbezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan het Caribisch deel van het koninkrijk bijna ten einde. Woensdag begint het koningspaar aan het tweedaagse bezoek aan Aruba, het laatste van de zes te bezoeken eilanden in hun reisschema.

Op Aruba zullen de koning en koningin woensdag onder anderen de gouverneur en de minister-president ontmoeten en ook wonen ze een jongerendebat en een feestavond bij. Donderdag staat er onder meer een sportevenement voor kinderen en een uitblinkerslunch op het programma.

De reis die op 12 november begon bracht het koningspaar al langs Curaçao, Sint Maarten, Saba, Sint Eustatius en Bonaire. Vrijdag en zaterdag bezoeken Willem-Alexander en Máxima ook nog Colombia en Venezuela. Volgende week staan er gewoon weer verplichtingen in Nederland in de agenda’s van het paar.


Meer Nederland

In deze editie van Vorsten:

 

– Alexia’s nieuwe avontuur in Wales
– Mode uit Afrika: traditie en kleur
– Krijgt Japan een vrouw op de troon?
– Diana’s huwelijksjuwelen
– Haakon en Mette-Marit 20 jaar gelukkig