Prinses Mabel zoekt medewerkers voor Girls Not Brides

Vorsten

2020-01-30 14:55:32

Prinses Mabel is voor haar organisatie ‘Girls Not Brides’ op zoek naar zeven nieuwe medewerkers. Dat maakte ze donderdag zelf bekend, onder meer op Twitter. Met ‘Girl Not Brides’ strijdt de prinses wereldwijd tegen kindhuwelijken. “Wil je helpen een wereld zonder kindhuwelijken te creëren? Geloof je in de kracht van partnerschappen? Girl Not Brides is op zoek naar kandidaten voor uitdagende functies in verschillende locaties!”, aldus de boodschap van Mabel.

Gezocht wordt naar onder anderen een ‘impact delivery manager’ en naar iemand die de financiën beheert. Ook zijn er medewerkers nodig die het contact onderhouden met de aangesloten lokale organisaties in Afrika en die de positie van Girls Not Brides versterkt in Latijns-Amerika en het Caribisch gebied. Daar zijn kindhuwelijken vaak minder zichtbaar of duidelijk dan in bijvoorbeeld Azië en Afrika, omdat jonge meisjes niet meteen trouwen.

Prinses Mabel is ook op zoek naar een ‘communications officer’ die vanuit het centrale kantoor in Londen moet zorgen dat de strijd tegen kindhuwelijken wereldwijd onder de aandacht blijft, via alle soorten media die er tegenwoordig zijn: digitaal, sociaal en traditioneel.


Meer Nederland

In deze editie van Vorsten:

 

– Alexia’s nieuwe avontuur in Wales
– Mode uit Afrika: traditie en kleur
– Krijgt Japan een vrouw op de troon?
– Diana’s huwelijksjuwelen
– Haakon en Mette-Marit 20 jaar gelukkig