Drukke agenda voor de royals

Vorsten

11-04-2015 08:07:00

DEN HAAG – Prinses Margriet en prof.mr. Pieter van Vollenhoven zijn maandag aanwezig bij het traditionele galadiner Night of the Stars in het Grand Hotel Amrâth Kurhaus in Scheveningen. De jaarlijkse benefietavond wordt georganiseerd door de Holland America Friendship Foundation met Nederlandse en Amerikaanse gasten, meldt de Rijksvoorlichtingsdienst.

Koning Willem-Alexander en premier Rutte ontvangen dinsdag de heer Bouffier, voorzitter van de Bondsraad van de Bondsrepubliek Duitsland. Koningin Máxima bezoekt dinsdagmiddag in in Utrecht de netwerkbijeenkomst Guts & Glory. Máxima spreekt na afloop van de bijeenkomst op het netwerkplein van MKB-Nederland met enkele vrouwelijke ondernemers over hun ervaringen.

Dinsdagavond bezoekt de koningin samen met koning Willem-Alexander en prinses Beatrix het Koningsdagconcert in het Energiehuis in Dordrecht. De NTR registreert het concert voor televisie en zendt het op 27 april om 20.25 uur op NPO 2 uit. Het concert is alleen toegankelijk voor genodigden.


Meer Nederland