RTL Boulevard: Amalia loopt stage in het buitenland

Vorsten

28-10-2021 19:30:43

Kroonprinses Amalia zou op dit moment in het geheim een stage lopen in het buitenland. Dat meldt RTL Boulevard donderdag op basis van een ‘gouden tip’.

Waar de de oudste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima een stage loopt, kon de tipgever van RTL Boulevard niet zeggen. De redactie van het programma heeft sterke vermoedens dat het op een van de eilanden Saba of Sint Eustatius is omdat die voor Nederland ‘op groen’ staan en bijzondere gemeenten van Nederland zijn. Ook zou ze zich in het Afrikaanse Kenia kunnen bevinden omdat haar vader daar ooit ook stage gelopen heeft.

Dat kroonprinses Amalia graag stage zou lopen bij bedrijven in het buitenland is geen geheim. Tijdens een interview eerder dit jaar liet ze zich ontvallen dat ze het tussenjaar dat ze momenteel heeft na het behalen van haar vwo-diploma graag wilde besteden aan ‘een beetje reizen, de wereld ontdekken, dingen doen die ik over twintig jaar niet meer kan doen.’ Een ‘stage in een gaaf land’ behoorde ook tot de mogelijkheden.

De Rijksvoorlichtingsdienst wilde volgens RTL Boulevard niet reageren op de geruchten.

Meer Nederland