The Streamers verzorgen verjaardagsconcert koning bij Noordeinde

Vorsten

2021-04-16 16:33:44

Supergroep The Streamers treedt op Koningsdag voor de tweede keer op. Voor het livestreamconcert op 27 april is een toepasselijke en bijzondere locatie gekozen: het terrein van Paleis Noordeinde. Of Willem-Alexander en Máxima, die Koningsdag overdag in Eindhoven vieren, in de avond aanwezig zijn is nog niet bekendgemaakt.

The Streamers, bestaande uit onder anderen Guus Meeuwis, Davina Michelle, Kraantje Pappie, Miss Montreal en Typhoon, hebben met hun tweede concert een primeur te pakken. Nooit eerder vond er zo’n groot popconcert plaats bij het werkpaleis van de koning. De groep strijkt neer op het plein bij de Koninklijke Stallen voor een verjaardagsconcert voor de koning. Willem-Alexander wordt op 27 april 54 jaar.

Net zoals voor de eerste show op 20 maart zijn de kaarten voor het livestreamconcert weer gratis en te bestellen via de website van The Streamers, waar ook onder anderen VanVelzen, Thomas Acda, Paul de Munnik, Suzan & Freek en Nick & Simon bij horen. Fans kunnen wel een zelfgekozen bedrag achterlaten in de ‘fooienpot’.

De groep werd vorige maand opgericht nu liveoptredens in coronatijd er voorlopig niet inzitten. De eerste gratis show vond plaats vanuit het Amsterdamse Koninklijk Theater Carré. De belangstelling voor het optreden was groot: ruim 1,2 miljoen mensen uit verschillende landen keken mee.


Meer Nederland