Van Vollenhoven krijgt bijval voor vervolg Professors op Pad

Vorsten

2020-04-05 16:28:21

Pieter van Vollenhoven heeft zondagmiddag zijn 41.000 volgers op Twitter gevraagd of hij er verstandig aan heeft gedaan om ‘ja’ te zeggen op het verzoek van Omroep MAX om een nieuwe reeks te maken van de natuurserie Professors op Pad.

“Van Omroep MAX hoorde ik het bericht dat zij door wilde gaan met de serie, terwijl nu toch dé gelegenheid er was om hiervan afscheid te nemen. U begrijpt dat ik hier niets aan kan doen!!! Had ik ‘nee’ moeten zeggen, maar is dat niet erg onbeleefd??”, vroeg de bijna 81-jarige echtgenoot van prinses Margriet zich hardop af.

De eerste reacties op het sociale medium zullen hem gerust hebben gesteld. “Nee, u kunt het niet maken om nee te zeggen. Gewoon doen. Ik verheug me er nu al op”, schreef een twitteraar. “Een volmondig ja is voldoende toch?”, meende een ander. “U doet het veel te leuk, dus doorgaan”, opperde een derde. Dat was ook de consensus onder de reageerders, die ook met tientallen ‘likes’ lieten weten een vervolg van het programma toe te juichen.

In Professors op Pad gaat Van Vollenhoven met zijn collega en goede vriend prof. dr. Joop Schaminée op ontdekkingsreis door de Nederlandse natuur. In de serie ziet de kijker Nederland door de lens van natuurfotograaf Van Vollenhoven.


Meer Nederland

tijdelijk Gratis verzending

Je bestelt onze nummers online en met kortingscode GRATIS betaal je géén verzendkosten!