Willem-Alexander aanwezig bij KVK-evenement

Vorsten

14-01-2021 11:09:01

Koning Willem-Alexander brengt donderdagmiddag een virtueel werkbezoek aan de Kamer van Koophandel (KVK). De vorst is aanwezig bij de 15e KVK Innovatie Top 100. Daarop maakt de Kamer van Koophandel de honderd meest innovatieve mkb-bedrijven van Nederland bekend.

Voor Willem-Alexander voert onder meer een gesprek met een aantal van deze ondernemers. Hij zal zich verdiepen in de vraag hoe zij met hun bedrijf innoveren en ondernemen. Daarbij ligt de focus ook op de gevolgen van corona op de bedrijven.

De KVK organiseert sinds 15 jaar dit evenement waarbij innovatieve ondernemers van mkb-bedrijven een onderscheiding krijgen. Dit jaar staat vanwege de pandemie ondernemen in crisistijd centraal. De nominaties zijn gebaseerd op de impact voor de betreffende branche en samenleving, originaliteit, verkrijgbaarheid en gerealiseerde omzet en groeipotentie. De winnaar wordt eveneens bekendgemaakt.


Meer Nederland

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.