Willem-Alexander beëdigt nieuwe ambassadeurs

Vorsten

2017-06-27 09:51:00

Koning Willem-Alexander heeft dinsdag een aantal nieuwe ambassadeurs beëdigd. Op Paleis Noordeinde werden achtereenvolgend de ambassadeurs van Singapore, Suriname, Pakistan, Duitsland, Jemen en Zimbabwe ontvangen.

Margriet Vonno-Landman gaat Nederland vertegenwoordigen in Singapore. Zij is nu nog directeur Bestuursondersteuning bij het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Anne van Leeuwen, nu consul-generaal in Toronto, gaat aan de slag in het Surinaamse Paramaribo, terwijl Ardi Stoios-Braken, nu plaatsvervangend directeur van de directie Inclusieve Groene Groei bij het ministerie van Buitenlandse Zaken, naar Islamabad in Pakistan vertrekt.

Duitsland wordt straks vertegenwoordigd door Wepke Kingma. Hij is nu plaatsvervangend permanent vertegenwoordiger bij de Europese Unie in Brussel. Irma van Dueren, de plaatsvervangend ambassadeur in Burundi, wordt overgeplaatst naar Jemen en Barbara van Hellemond, hoofd Werving en Selectie bij de hoofddirectie Personeel en Organisatie, is straks de Nederlandse afgevaardigde in Zimbabwe.


Meer Nederland

tijdelijk Gratis verzending

Je bestelt onze nummers online en met kortingscode GRATIS betaal je géén verzendkosten!