Nieuwe foto’s prins George onthuld

Vorsten

21-07-2014 21:57:00

LONDEN – Het Britse Koninklijk Huis heeft weer twee nieuwe foto’s vrijgegeven van prins George. Clarence House deelt de twee kiekjes via Twitter.

Op de plaatjes is George samen met zijn ouders prins William en Catherine te zien. “Al kijkend naar de fladderende vlinders… Zoals beloofd hier twee nieuwe foto’s van prins George”, luidt het bijschrift. Op het ene kiekje houdt de hertogin van Cambridge haar zoon stevig vast terwijl hij om zich heen kijkt naar de vlinders en op de tweede foto zit George op de schoot van zijn moeder. Prins William zit ernaast met een vlinder op zijn hand. Zijn zoon kan zijn ogen hier niet vanaf houden.

De foto’s zijn genomen in de vlindertuin van het National History Museum in Londen. Afgelopen weekend werd ook al een foto van het prinsje onthuld. Daarop was te zien hoe het jongetje flink aan het wandelen was in de vlindertuin. Het Koninklijk Huis doet dit ter gelegenheid van de eerste verjaardag van George, dinsdag 22 juli. Fotograaf John Stillwell had de eer de plaatjes te schieten.

Meer Vorstenhuizen