Ari Behn vergeet jarige Märtha Louise niet

Vorsten

2016-09-22 15:22:00

Prinses Märtha Louise heeft donderdag ter gelegenheid van haar 45ste verjaardag ook van haar sinds kort ex-man Ari Behn gelukwensen gekregen. ‘We houden van je’ schreef hij op Instagram, naast een fraaie foto van een bloeiende dahlia.

Die bloem had een symbolische waarde, zo meende website ‘Flower Meaning’, en betekende dat Märtha Louise sterker uit de verdrietige laatste maanden, waarin de echtscheiding een feit werd, zal komen.

In elk geval vertoonde de prinses zich woensdagavond voor het eerst sinds de aankondiging van die echtscheiding begin augustus weer in het openbaar. Ze woonde in het paleispark met de overige leden van de koninklijke familie en tienduizenden Noren de openluchtpremière bij van de film ‘Het nee van de koning’.

De zomer heeft Märtha Louise gebruikt om haar leven weer op de rails te krijgen, zo meldde donderdag TV2. Ze kwam dan ook niet naar het grote tuinfeest dat haar ouders eerder deze maand organiseerden en ook de Paralympische Spelen in Rio de Janeiro sloeg ze over.

Ari Behn zat ondertussen ook niet stil. Hij kocht een nieuwe woning, waar de drie dochters van het paar ook een plekje kunnen vinden wanneer ze bij hun vader verblijven.


Meer Noorwegen

– Máxima’s liefde voor muziek
– Beatrix mag weer aan het werk
– Koning Filips artistieke talent
– Catherine leent juwelen van The Queen
– Kan Diana’s erfenis William en Harry verzoenen?