Märtha Louise blij met leven met Durek Verrett

Vorsten

13-11-2020 12:48:08

De Noorse prinses Märtha Louise heeft op Instagram wat meer verteld over het interview dat ze samen met haar geliefde Durek Verrett heeft gegeven aan Vanity Fair. Durek had daarover donderdag al geschreven en Märtha Louise geeft nu details over de totstandkoming van het gesprek.

“Hier hebben we lang op moeten wachten. We hebben het interview al in de zomer van 2019 gegeven. Althans, ik bedoel het eerste interview. Om eerlijk te zijn, hebben we er veel gehad. Omdat het verhaal werd vertraagd, kwamen er steeds nieuwe onderwerpen bij en zo is het stuk verder ontwikkeld, net als wij”, aldus de dochter van koning Harald.

“Het hoofd- en eerste vraaggesprek vond plaats voor corona, voor de tijd van afstand bewaren, voor de lange zes maanden dat we elkaar niet konden ontmoeten, voordat ik me bewust was van antiracisme. De wereld toen nog helemaal anders. En wij waren ook anders”, vervolgde de prinses haar uitleg.

Ontwikkeling

De publicatie laat zien welke vooruitgang en ontwikkeling beiden hebben gemaakt. “Er staan dingen in het artikel die ik vandaag de dag nooit meer zo zou zeggen. Dingen die me ineen doen krimpen als ik ze vanuit het perspectief van november 2020 bekijk. Maar het is belangrijk te eren wie ik toen was.”

Märtha Louise zegt blij de ontwikkeling te hebben doorgemaakt met Durek. “Met jou op pad zijn, maakt het leven vol avonturen en intense kleuren”, noteerde ze. Voor Durek horen daar paardrijlessen bij, zoals Märtha Louise tegelijkertijd op Instagram liet zien.


Meer Noorwegen

In deze editie van Vorsten:


– Oranjes met levenservaring, nog volop actief
– Zo gewoon zijn Filip en Mathilde
– Royal ladies in Valentino’s mode
– 20 jaar geleden: Máxima’s jawoord