Märtha Louise mist haar aansluiting

Vorsten

2018-01-26 08:43:00

Prinses Märtha Louise is vrijdagmorgen op de weg terug vanuit India naar Noorwegen gestrand op het internationale vliegveld van Qatar. “Gestrand in Doha. We hebben onze aansluiting gemist”, meldde de dochter van koning Harald op Instagram.

Ze liet het bericht vergezeld gaan van een foto waarop ze met haar reisgezelschap sip, maar berustend in de camera kijkt. De dames moeten veertien uur wachten op een volgende vlucht, zo schreef Märtha Louise ook.

De prinses verbleef de afgelopen twee weken met haar ‘Soulspring Team’ in Manaltheeram Ayurveda Beach Village in de zuidelijke Indiase deelstaat Kerala. Op sociale media deed ze met regelmaat verslag van het verblijf, met uitstapjes op het water en ontmoetingen met olifanten. Maar ook van spiritueel contact met papegaaien.

Soulspring is het in Noorwegen veelbesproken en omstreden vehikel dat Märtha Louise en Elisabeth Nordeng gebruiken om mensen spiritueel in het reine te brengen. “Soulspring is een speeltuin voor zelfontwikkeling met een spirituele dimensie en heeft een veilige plek gecreëerd waar er voldoende ruimte is voor je eigen groei. De spirituele gereedschappen die je leert zijn uniek voor Soulspring en voeden je met de energieën van de nieuwe tijd waarin we leven”, aldus de eigen website.


Meer Noorwegen