Meteen honderden steunbetuigingen voor prinses Märtha Louise

Vorsten

2019-12-26 07:52:33

De Noorse prinses Märtha Louise krijgt op haar persoonlijke Instagram-account honderden blijken van mededelen na de bekendmaking van het overlijden van haar ex-man Ari Behn. Die is op Eerste Kerstdag op 47-jarige leeftijd overleden. Märtha Louise en Ari waren vijftien jaar getrouwd en hebben samen drie dochters.

De sympathiebetuigingen worden geplaatst onder een vrolijke foto van een rode kerstbal die prinses Märtha Louise eerder woensdag publiceerde om al haar 40.500 volgers op Instagram prettige kerstdagen te wensen. De eerste uren daarna kreeg ze dan ook tientallen kerstgroeten terug. Daarbij bleek dat haar kerkgang met haar ouders, dochters én vriend Durek Verrett niet onopgemerkt was gebleven. Ook daar kreeg ze vooral positieve reacties op.

Halverwege de avond, toen het nieuws van de zelf gekozen dood van Ari Behn, bekend was geworden, maakten de kerstwensen plaats voor condoleances. ‘Liefde en warmte voor jou en je dochters’ en ‘geweldig triest’ en ‘mijn gedachten gaan in het bijzonder uit naar de kinderen’, luidden enkele van de achtergelaten berichten. ‘Ari was een goed mens, met een uitgesproken mening. Hopelijk hebben de saaie Scandinaviërs daarvan iets kunnen leren’, was een andere opmerking.


Meer Noorwegen

– Koningspaar weer even op pad
– Het Duitse leven van de Thaise koning
– Elisabeths militaire training
– Wie zijn de Casiraghi’s?
– Vooruitblik: wanneer Charles koning wordt