Prins Charles geniet van broodje met ei

Vorsten

12-06-2016 15:41:00

Terwijl de rest van zijn familie in Londen bij The Patron’s Lunch was, prikte prins Charles een vorkje mee in Brimpsfield, Glouchestershire. Daar genoten de Britse troonopvolger en zijn vrouw Camilla onder meer van sandwiches met ei, is te zien in een video van Telegraph.

Charles en Camilla namen deel aan The Big Lunch, een straatfeest dat jaarlijks wordt georganiseerd op meerdere plaatsen in het Verenigd Koninkrijk. Het feest stond dit jaar in het teken van de negentigste verjaardag van koningin Elizabeth.

Voordat de prins van Wales en hertogin van Cornwall een hapje aten, maakten ze een rondje door Brimpsfield. Daar ontmoette het paar veel verklede kinderen en zagen ze hoe ouderwetse spelletjes werden gespeeld.

Camilla, beschermvrouwe van The Big Lunch, kwam niet met lege handen. Ze had een huisgemaakte taart meegenomen. De koks van Clarence House hadden het gebak versierd met vlinders en de Britse vlag.


Meer Vorstenhuizen

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.