‘Prins George kan al deur openmaken’

Vorsten

17-07-2014 11:58:00

COVENTRY – De kleine prins George ontwikkelt zich in een razend tempo. Inmiddels kan hij zelfs al deuren openen, zo hoorden royaltyfans van prins William.

Woensdag legde de hertog van Cambridge een krans bij een oorlogsmonument in de Engelse stad Coventry. Ook nam hij de tijd om met het toegestroomde publiek te praten, onder wie opvallend veel schoolkinderen.

Volgens Gill Naylor, het schoolhoofd van Earlsdon Primary School, maakte William zelfs grappen over de ontwikkeling van zijn zoon, meldt Hello!. “Ik denk dat George binnenkort sneller kan rennen dan ik”, zei de prins volgens de directrice.

In de rondte rennen

Ook de zussen Mavis (74) en Mary (72) Jarvis uit Leicester spraken met William over zijn bijna 1-jarige nageslacht. “We vroegen hem gewoon naar de baby en hij vertelde dat hij volgende week jarig is”, aldus Mavis. “Hij vertelde dat George in de rondte rent en deuren opent”, aldus de bejaarde dame.

De jonge vader was volgens haar erg trots op zijn zoon. “Het is een schatje”, zou hij hebben gezegd. Hij nam verschillende cadeautjes voor zijn zoon in ontvangst, waaronder een turkooizen-zwarte loomband, de allernieuwste kinderrage.

Meer Vorstenhuizen