‘Prins George mee naar Australië’

Vorsten

20-02-2014 15:11:00

CANBERRA – Prins George gaat in april met zijn ouders prins William en Catherine mee naar Australië. Dat heeft gouverneur-generaal van het Gemenebest Australië Peter Cosgrove volgens The Canberra Times verklapt.

En Cosgrove, die de koningin ter plaatse vertegenwoordigt, onthulde nog een detail over de reis van de hertog en hertogin van Cambridge. Het stel zou voordat ze Sydney bezoeken eerst afreizen naar Canberra. Het Britse Koninklijk Huis reageerde hierop met de verklaring dat er ’te zijner tijd’ meer bekend zal worden gemaakt over het bezoek aan Down Under.

Onlangs verschenen er al berichten dat de prins en zijn vrouw op zoek waren naar een nanny voor hun zoon. Ze zouden specifiek op zoek zijn geweest naar een oppas die met hen mee kan reizen naar Australië. In december kondigde het Britse Koninklijk Huis aan dat prins William en zijn vrouw naar het land afreizen. Er gingen gelijk geruchten dat het kleine prinsje mee zou gaan, dit werd niet bevestigd. Wel werd bekendgemaakt dat dit op het laatste moment zou worden besloten.

30 jaar geleden brachten de negen maanden oude William en zijn ouders Charles en Diana eveneens een bezoek aan Nieuw-Zeeland en Australië.

Meer Vorstenhuizen