‘Prins Harry met Pippa Middleton in Italië’

Vorsten

2014-09-19 14:53:00

LONDEN – Prins Harry en Pippa Middleton zijn in Italië voor de bruiloft van Charlie Gilkes en Anneke von Trotha Taylor. Volgens Hello! zou prins Harry donderdag met zijn nichten prinses Beatrice en prinses Eugenie met Easyjet zijn gevlogen van Londen naar de regio Apulië (Puglia) in Zuidoost-Italië aan de Adriatische zee.

Pippa is een voormalige vlam van Charlie. Ze kennen elkaar van de studie aan de Universiteit van Edinburgh. Pippa’s broer James, haar vader Michael Middleton en haar vriend Nico Jackson werden ook op het vliegveld gesignaleerd.

Naar verluidt was Pippa’s zus Catherine, de hertogin van Cambridge, met prins William eveneens uitgenodigd voor de bruiloft. Maar prins William reist dit weekeinde af naar Malta. William vervangt zijn zwangere vrouw, die de trip moest annuleren wegens extreme ochtendmisselijkheid waar ze tijdens haar tweede zwangerschap opnieuw mee kampt.

Extravagant

Hello! gaat ervan uit dat de bruiloft plaatsvindt op het kasteel van de Italiaanse stad Monopoli. Er is weinig bekend over de daadwerkelijke ceremonie, maar het paar staat wel bekend om hun extravagante feesten.

De bruidegom zat met prins Harry op kostschool bij het beroemde Eton College in Eton. Hij is eigenaar van verschillende restaurants en nachtclubs in Londen, zijn toekomstige vrouw werkt in de pr. Prinses Eugenie kent de bruidegom via zijn broer Alexander, een van de medeoprichters van het veilinghuis Paddle8 in New York waar Eugenie voor werkt.


Meer Vorstenhuizen