Prins Philip ontmoet Britse soldaten

Vorsten

2014-02-25 10:23:00

ALDERSHOT – Prins Philip heeft begin deze week een bezoekje gebracht aan soldaten van het eerste bataljon in Aldershot. De hertog van Edinburgh zag daar onder meer hoe twee teams van soldaten het in een potje voetbal tegen elkaar opnamen. Volgens Daily Mail maakte de echtgenoot van koningin Elizabeth op een bijzondere wijze kennis met een van de soldaten.

Zo was er een speler die gewisseld werd, en vlakbij prins Philip vloekte dat hij niet goed had gespeeld. “Gaat het goed met u?”, zou de prins hebben gevraagd. De soldaat gaf daarop, met zijn hoofd naar beneden, vloekend antwoord. De hertog van Edinburgh kon er wel om lachen. Pas op dat moment zou de ‘voetballer’ op hebben gekeken. Toen hij zich realiseerde wie hij voor zich had, zou hij zich vrij snel uit de voeten hebben gemaakt.

Bronnen vertellen de krant dat de prins het goed opnam. Hij zou het zelfs wel grappig hebben gevonden. Naast het bezoek aan de voetbalwedstrijd werd hij ook bijgepraat over alles waar het bataljon in de afgelopen maanden mee bezig is geweest. Als laatste ging prins Philip ook nog op de foto met de soldaten.


Meer Vorstenhuizen