Prins William wenst Engeland succes op WK

Vorsten

2014-06-01 15:40:00

LONDEN – Prins William heeft de Engelse voetballers in een videoboodschap succes gewenst op het WK in Brazilië. Volgens Willliam kan het evenement de natie verbroederen.

“Het is werkelijk een wereldwijd voetbalfeest, een kans voor de grote namen om te schitteren”, zegt de prins. “Als voorzitter van de voetbalbond maakt het me trots om verbonden te zijn aan de Engelse ploeg.” William kijkt erg uit naar het toernooi, dat op donderdag 12 juni van start gaat.

Vrijdagavond was de hertog van Cambridge aanwezig bij het oefenduel tussen Engeland en Peru in Londen, dat door de thuisploeg met 3-0 werd gewonnen. Hij nam na afloop een kijkje in de kleedkamers om de spelers en de technische staf van een koninklijke steunbetuiging te voorzien.

William vergat ook de Engelse scheidsrechter Howard Webb en zijn team niet. “Zij herinneren ons eraan dat we tot de besten behoren op het gebied van arbitrage.” De prins gunt de duizenden Engelse fans die net als zijn broer Harry afreizen naar Brazilië veel prachtige voetbalmomenten.


Meer Vorstenhuizen