Prinses Beatrice aan de slag bij Sony

Vorsten

2014-01-17 11:50:00

LONDEN – Prinses Beatrice gaat aan de slag bij Sony. Volgens Daily Mail heeft ze een stage-overeenkomst met het entertainmentbedrijf.

De 25-jarige dochter van prins Andrew en Sarah Ferguson werkte een jaar lang bij een investeringsmaatschappij. Sinds afgelopen zomer heeft ze niet meer gewerkt. In plaats daarvan reisde ze veel. Zo was ze met haar vriend Dave Clark op St. Barts en ging ze skiën in het chique ski-resort Aspen in Amerika.

Volgens Daily Mail doet ze nu werkervaring op bij Sony Pictures Television op het hoofdkantoor in Londen. Het bedrijf is onderdeel van Sony Entertainment en distribueert verschillende tv-programma’s, waaronder de dramaserie The Blacklist, de comedyserie The Goldbergs en de Dr. Oz Show.

Prinses Beatrice krijgt geen toelage van de staat, maar treedt wel regelmatig naar voren om het Engelse koningshuis te vertegenwoordigen. Afgelopen jaar was ze met haar zus Eugenie in Duitsland om Groot-Brittannië te promoten voor toeristen, studenten en zakenmensen.

Volgens de krant gaan de zussen volgende maand skiën met hun ouders in het Franse Verbier om daar de 54e verjaardag van hun vader, de hertog van York, te vieren. Prinses Eugenie woont momenteel in Manhattan in New York. Ze werkt daar voor Paddle8, een onlineveilinghuis.


Meer Vorstenhuizen