‘Queen en Catherine nodigen sterren uit’

Vorsten

2014-02-06 17:15:00

LONDEN – Koningin Elizabeth en Catherine organiseren op 17 februari een receptie op Buckingham Palace. De bijeenkomst is bedoeld om mensen die werkzaam zijn in de creatieve sector te eren, zo weet Hello! Magazine.

Sterren als Helen Mirren, Benedict Cumberbatch, Cate Blanchett, David Tenant, Sir David Attenborough en Downton Abbey-bedenker Julian Fellowes zouden een uitnodiging hebben gekregen. Vanaf 18.00 uur verwachten de koningin en de hertogin van Cambridge hun gasten. Volgens het blad zijn dat zo’n 250 mensen, waaronder regisseurs, producers, toneelschrijvers, leraren en acteurs.

De vorstin en de vrouw van prins William zouden niet de enige leden van de koninklijke familie zijn die erbij aanwezig zijn. Onder meer ook prins Philip, de man van Elizabeth, wordt genoemd.

De receptie wordt gehouden ter ere van The Royal Academy of Dramatic Arts. De koningin is beschermvrouwe van het RADA. De avond voor de receptie is prins William aanwezig bij de BAFTA Awards. Hij zal daar een prijs uitreiken aan actrice Helen Mirren voor haar bijdrage aan de filmwereld.


Meer Vorstenhuizen