Felipe en Letizia bellen over coronamaatregelen in warenhuis

Vorsten

10-06-2020 12:31:50

Koning Felipe en koningin Letizia zijn woensdag in gesprek gegaan met warenhuisketen El Corte Inglés over de coronamaatregelen. Dit deden ze door middel van een videogesprek. De directeur, CEO, secretaris en directeur van communicatie van de keten waren aanwezig bij het gesprek.

Het ging hierbij vooral over de maatregelen die zijn genomen voor klanten die komen winkelen. Zo wordt er meer geïnvesteerd in winkelen zonder contact, bijvoorbeeld door producten online te bestellen en op te halen op de parkeerplaats. Ook ging het warenhuis om de tafel met vakbonden, om de werkgelegenheid te waarborgen.

Ook stelt de winkel aparte openingstijden in voor ouderen en mindervaliden.

El Corte Inglés is de grootste warenhuisketen van Europa. De keten heeft filialen in Spanje en Portugal. Felipe en Letizia bellen geregeld met verschillende Spaanse organisaties en instellingen. Onder andere het openbaar vervoer, organisaties voor mindervaliden en sportcentra kwamen aan het woord.


Meer Spanje

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.