Felipe en Letizia naar Spaanse school van het jaar

Vorsten

06-02-2020 15:51:11

Koning Felipe en koningin Letizia zijn donderdag op bezoek geweest in het stadje Ecija. Daarbij deden ze ook de beste Spaanse school van het jaar aan. De Heilige Familie-Peñaflor Stichting werd vorig jaar uitgeroepen tot school met de grootste toewijding aan innovatieve educatie.

Het Spaanse koningspaar werd warm ontvangen in de stad in de Spaanse provincie Sevilla. Honderden mensen wachtten hen op en zwaaiden enthousiast met vlaggen. Daarna trokken Felipe en Letizia verder naar de school, waar ze meededen aan een kringgesprek met de scholieren uit de onderbouw. Ook luisterden ze naar de oudere leerlingen, die vertelden over hun ervaringen in de school. Daarna woonden ze verschillende lessen bij om het onderwijs op de school in actie te zien.

Felipe en Letizia sloten hun bezoek af met een deelname aan een gigantisch schaakspel. Daarna kregen ze een rondleiding in het gemeentemuseum, dat zich bezighoudt met de culturele opleving van en het wetenschappelijk onderzoek in de regio.


Meer Spanje

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.