Koningin Letizia bedankt toerismebranche voor inspanningen

Vorsten

25-11-2020 15:09:09

Koningin Letizia van Spanje is woensdag aanwezig bij de openingsceremonie van de Tourism Innovation Summit (TIS 2020) in Sevilla. Tijdens haar speech bedankte Letizia de toerismebranche voor de enorme inspanningen tijdens de coronacrisis en benadrukte ze het belang van de sector voor het land Spanje.

Tijdens het internationale congres werd gesproken over innovatie binnen de toerismesector en over mogelijke wegen naar herstel na de harde klappen die de sector dit jaar heeft gehad. Toch gaat het de komende dagen niet alleen over de problemen die spelen in de branche, ook wordt er gesproken over de toekomst van het toerisme: innovatie, technologie en duurzaamheid zijn daarin belangrijke speerpunten.

De Tourism Innovation Summit is opgericht om de laatste technologische ontwikkelingen en trends binnen de toeristische sector te bespreken. Koning Felipe moest verstek laten gaan, omdat hij een paar dagen eerder in zelfisolatie is gegaan na contact met een persoon die besmet bleek met het coronavirus. Het congres duurt nog tot vrijdag.


Meer Spanje

In deze editie van Vorsten:


– Oranjes met levenservaring, nog volop actief
– Zo gewoon zijn Filip en Mathilde
– Royal ladies in Valentino’s mode
– 20 jaar geleden: Máxima’s jawoord