Zeillessen voor kinderen prinses Elena

Vorsten

2016-08-01 18:41:00

zeillessen

De Spaanse royals vieren hun zomervakantie traditiegetrouw op Mallorca en daarbij mogen de zeillessen niet ontbreken. De kinderen van prinses Elena zijn maandag al met hun moeder gespot bij zeilclub Cala Nova in de stad Palma de Mallorca.

De 18-jarige Felipe Juan Froilán en zijn vijftienjarige zusje Victoria Frederica volgen er jaarlijks zeillessen, al was de oudste zoon van prinses Elena vorig jaar niet van de partij. Tijdens de vakantie verblijven de kleinkinderen van Juan Carlos en Sofia in de koninklijke residentie Marivent. Dat is het traditionele zomerverblijf van de koninklijke familie.

Doorgaans brengen Felipe, het oudste kleinkind van Juan Carlos, en zijn zusje Victoria de eerste helft van de zomervakantie met hun moeder Elena door. De rest van de vakantie vertoeven ze vaak bij hun vader Jaime de Marichalar.

De Spaanse koning Felipe en koningin Letizia hebben overigens tijdens hun vakantie op Mallorca nog niet voor de media geposeerd met hun kinderen prinses Leonor en prinses Sofia. Koning Felipe heeft maandag op Mallorca wel de regionale en plaatselijke autoriteiten ontvangen. De hoogwaardigheidsbekleders kwamen bij hem langs in het Almudaina paleis.


Meer Spanje