´Spanningen in Monaco´

Vorsten

2014-02-10 08:54:00

MONTE CARLO – De spanning neemt toe binnen de familie van prins Albert II van Monaco. Het zou niet zo goed klikken tussen zijn vrouw prinses Charlène en Alberts zus prinses Caroline. De Telegraaf schrijft over de nieuwste ´intriges aan het hof´.

Charlène was onlangs afwezig bij het kerkelijk huwelijk van Andrea Casiraghi met zijn verloofde Tatiana. Andrea is de oudste zoon van Caroline uit haar huwelijk met zakenman Stefano Casiraghi. De van oorsprong Zuid-Afrikaanse Charlène was afwezig omdat ze naar een bokswedstrijd in Monte Carlo ging.

Andrea is tweede in de lijn van opvolging van prins Albert, na zijn moeder Caroline. Dat verandert alleen als er kinderen zouden komen in het huwelijk van Albert en Charlène. Prins Albert speelt een belangrijke rol in het leven van zijn neef en de afwezigheid van zijn vrouw zorgde direct voor roddels.

Volgens De Telegraaf zien Franse royaltywatchers het gedrag van Charlène als een oorlogsverklaring. Het zou een publiek geheim zijn dat het niet erg klikt tussen haar en haar schoonzus.


Meer Vorstenhuizen