Veel koninklijke gasten voor prins George

Vorsten

22-07-2014 19:06:00

LONDEN – Prins George heeft dinsdag veel koninklijke gasten gehad op zijn verjaardagspartijtje. Daily Mail zette een aantal van de gasten op de foto toen ze aankwamen rijden bij Kensington Palace.

Zo werd koningin Elizabeth op de foto gezet. De queen kwam haar achterkleinkind feliciteren, hoewel ze dat dinsdagochtend ook al gedaan had samen met haar man prins Philip. Catherine werd namelijk samen met haar zoontje gezien bij Buckingham Palace. Ook Zara Phillips en haar man Mike Tindall waren op het feestje aanwezig. Volgens de krant was hun dochtertje Mia Grace er ook bij.

Prins Harry werd niet door de krant op de foto gezet, maar hij zou wel zijn gekomen naar het feestje van zijn neefje. Prins en prinses Michael van Kent kwamen de zoon van William en Catherine ook verrassen. Familieleden van Catherine werden ook gespot. Zo kwamen haar broer en haar zus, James en Pippa, een cadeautje brengen aan de jarige prins. Net als zijn opa en oma, de ouders van Catherine. Verschillende peetouders en andere goede vrienden werden ook gezien bij Kensington Palace voor de verjaardag.

Grootouders Charles en Camilla waren er niet. Het stel is in Schotland om daar verschillende werkbezoeken af te leggen. Charles bezocht dinsdag een landgoed in Glendelville waar hij het een en ander leerde over de inheemse rode eekhoorns. Tijdens het bezoek kreeg de prins van Wales een grote knuffel van een rode eekhoorn van Schots Natuurbeheer voor de jarige George.

Meer Vorstenhuizen