Website Brits koningshuis staat uitgebreid stil bij prins Philip

Vorsten

2021-04-09 21:47:13

De website van het Britse koningshuis staat uitgebreid stil bij het overlijden van prins Philip. Op de site kunnen mensen ook het condoleanceregister tekenen voor de op 99-jarige leeftijd gestorven echtgenoot van koningin Elizabeth.

Het condoleanceregister is alleen in digitale vorm vanwege de beperkende coronamaatregelen. Via een formulier kunnen degenen die dat willen hun herinnering aan Philip of een boodschap aan de familie kwijt. Een selectie van de condoleances zal doorgegeven worden aan de nabestaanden. Ook zullen ze in de koninklijke archieven worden bewaard.

Op de website is er verder veel aandacht voor het leven van Philip. Er zijn talloze foto’s te zien en er is veel informatie over de goede doelen die hij steunde. Ook wordt er stilgestaan bij zijn werkzaamheden door de jaren heen. De reportages met foto’s en geschreven tekst zijn aan de hand van thema’s gerubriceerd.

Op royal.uk, de site van de Britse koninklijke familie, is wel een waarschuwing te vinden. “Sommige informatie op deze website is mogelijk niet meer actueel vanwege de recente aankondiging van het overlijden van de hertog van Edinburgh”, staat er te lezen.


Meer Vorstenhuizen