William en Catherine kletsen met Djokovic

Vorsten

07-07-2014 12:04:00

LONDEN – Prins William en zijn vrouw Catherine zagen zondag Novak Djokovic voor de tweede keer in zijn carrière Wimbledon winnen. Na de wedstrijd wachtten de hertog en hertogin van Cambridge de winnaar op om hem te feliciteren, op de website van Hello! Magazine staan foto’s van het onderonsje.

De tennisser bedankte William en zijn echtgenote voor hun komst en voor het feit dat ze de hele wedstrijd waren gebleven. Catherine reageerde daarop dat ze nooit weg hadden kunnen gaan, omdat het te spannend was. Djokovic won de finale van het grandslamtoernooi van de Zwitser Roger Federer in vijf sets.

De hertogin van Cambridge vertelde Djokovic ook dat ze na de geboorte van haar zoon prins George niet zoveel als ze zou willen op de tennisbaan had gestaan. Later zou ze daar nog aan toe hebben gevoegd dat zij en William allebei erg competitief zijn ingesteld.

William en Catherine zaten afgelopen week ook al op de tribune bij een andere tenniswedstrijd. En zaterdag zat het nichtje van William, prinses Eugenie, op de tribune. Zij volgde daar de finale van het vrouwentoernooi tussen de Tsjechische tennisster Petra Kvitova en de Canadese Eugenie Bouchard. De finale werd met 6-3 6-0 gewonnen door Kvitova.


Meer Vorstenhuizen

In deze editie van Vorsten:


– Oranjes met levenservaring, nog volop actief
– Zo gewoon zijn Filip en Mathilde
– Royal ladies in Valentino’s mode
– 20 jaar geleden: Máxima’s jawoord