‘William en Catherine plannen Harry’s feest’

Vorsten

25-07-2014 16:57:00

LONDEN – Nu de festiviteiten rondom de eerste verjaardag van prins George achter de rug zijn, kunnen prins William en zijn Catherine zich op het volgende feest richten. Volgens Vanity Fair organiseren zij namelijk de 30e verjaardag van prins Harry.

De roodharige prins bereikt die mijlpaal op 15 september, maar een ruig feest zal het niet worden, weet royaltycorrespondent Katie Nicholl. William en Catherine hebben volgens haar een diner op Kensington Palace in gedachten. Zo’n 30 goede vrienden zouden aanschuiven. “Kate gaat over de menukaart en William neemt de uitnodigingen voor zijn rekening”, vertelt een bron aan Nicholl.

Harry’s beste vriend en clubeigenaar Guy Pelly zou aangeboden hebben om hem mee uit te nemen, maar de jarige Job zou dan al om 22.30 uur weer naar huis moeten. “Harry zou dat graag willen, maar weet dat hij geen wilde avond kan beleven waarin hij zich misdraagt”, aldus de insider. “September staat in het teken van de Invictus Games en hij wil niet dat die ergens door worden overschaduwd.” Het sportevenement voor gehandicapte ex-soldaten eindigt de dag voor Harry’s verjaardag. De prins zit in het organisatiecomité.

Meer Vorstenhuizen