‘Zwangere Kate keek uit naar eerste werkdag’

Vorsten

2014-10-21 14:23:00

LONDEN – Kate heeft zin om weer aan de slag te gaan. De zwangere vrouw van prins William heeft dat dinsdag gezegd tijdens een ontmoeting met de president van Singapore en diens vrouw in Londen, zo schrijft het Britse Hello! Magazine.

Het was de eerste werkdag voor Catherine sinds de bekendmaking van haar tweede zwangerschap. De presidentsvrouw was erg blij om de hertogin van Cambridge te zien, zo vertelde zij haar. Hierop zou Kate hebben gezegd dat ze ook erg blij was. “Ik heb er echt naar uitgekeken om de deur uit te gaan”, aldus Catherine volgens Hello!.

De ontmoeting vond plaats in een hotel in Londen vlak bij Kensington Palace, waar William en Catherine wonen. De zoon van prins Charles zou grapjes hebben gemaakt dat hun slaapkamer bijna te zien was vanuit de hotelkamer. Volgens het Britse blad was het duidelijk dat Kate genoot, ze straalde en lachte van oor tot oor, aldus Hello!.

De afgelopen weken moest Catherine haar officiële verplichtingen afzeggen omdat ze last had van een extreme vorm van zwangerschapsmisselijkheid. Ze is nu ongeveer 12 weken zwanger en intussen gaat het wat beter met haar. Eerder deze week maakte het Koninklijk Huis bekend dat het stel in april zijn tweede kindje verwacht.


Meer Vorstenhuizen