Video: Carl Gustaf en Silvia poseren met kroost

Vorsten

2016-07-20 10:57:00

fotosessie

De Zweedse koning Carl Gustaf en zijn vrouw Silvia zijn vorige week met alle kinderen en kleinkinderen op de foto gegaan. De foto’s, die in de tuin van de koninklijke zomerresidentie Solliden Slott werden genomen, zijn woensdag vrijgegeven.

De Zweedse royals poseerden vrijdag, een dag na de festiviteiten in het kader van de verjaardag van kroonprinses Victoria, voor een handjevol fotografen. Carl Gustaf en Silvia zitten op een bankje met prinses Estelle, het oudste kind van Victoria en prins Daniel, tussen hen in. Achter de koning en koningin staan hun kinderen en partners met de vier andere kleinkinderen.

Volgens Expressen was het de eerste keer dat de koninklijke familie compleet was op Solliden Slott, dat op het vakantie-eiland Öland ligt. Dit jaar werd de Zweedse koninlijke familie uitgebreid met de komst van prins Oscar, het tweede kind van Victoria, en prins Alexander, het eerste kind van prins Carl Philip en zijn vrouw Sofia.

“Het was een leuke fotosessie met alle familieleden”, blikt een woordvoerder van het hof terug in Expressen. Toen Victoria, Carl Philip en Madeleine klein waren, poseerde de familie elke zomer. Mogelijk wordt die traditie weer in ere hersteld. “We bekijken het jaar voor jaar. Voor nu hebben we deze foto’s.”

Video: fotosessie Zweedse koninklijke familie

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

 


Meer Zweden