Carl Philip deelt favoriete vakantieplek in eigen land

Vorsten

02-08-2020 11:07:14

De Zweedse prins Carl Philip viert dit jaar net als vele anderen vakantie in eigen land. Eerder deze maand beloofde de prins al zijn favoriete plekjes te delen om andere thuisreizigers te inspireren. Een van zijn lievelingslocaties is het kleine eiland Blå Jungfrun, onthult hij zondag op Instagram.

Volgens de prins vinden bezoekers er alles. “Gladde kliffen, kiezelstranden, weelderig loofbos, grotten en een fantastisch uitzicht op 86 meter boven zeeniveau”, schrijft hij bij een paar foto’s van het eiland. “Een echt avontuur.”

Eerder deze maand deelde Carl Philip al kiekjes van Solliden Slott, het vakantieverblijf van de koninklijke familie op het eiland Öland. Hij beloofde toen deze zomer vaker foto’s te delen van de favoriete hotspots van hem en zijn gezin. “We willen laten zien dat ons prachtige land fantastische mogelijkheden biedt voor een leuke en actieve vakantie.”


Meer Zweden

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.